Yin Yoga retreat Maldiverna

https://www.surfbussen.nu/maldiverna-yoga-retreat

En fantastik vecka med dagliga Yin Yoga pass, fantastiska stränder, fri tillgång till SUP och snorkling på Maldivernas vänligaste ö. 

På hotellets tak ger vi dig en bra start; morgon-yoga med utsikt över palmer, ön och havet följt av gemensam frukost innan du börjar din dag i paradiset. Här finns gott om aktiviteter både för dig som uppskattar stilla ro, och mer aktiva dagar. Du som vill följer med på våra äventyr under dagen, eller så väljer du egna äventyr på ön eller i havet.
Under eftermiddagen erbjuder vi ytterligare möjlighet till Yoga. Några utav tillfällena i samband med andra överraskningar på stränder och sandbankar

En Surfbussen resa!

Vår destination är den lilla ön Dhangethi som ligger i en utav de mittersta atollerna i Maldiverna. Ön har ett långgrunt rev som är perfekt för bad, SUP och som fungerar bra för snorkning precis inpå knuten till hotellet. Från December till Maj är här perfekta förhållanden SUP; med stilla vatten och fantastiskt bra sikt över reven. Själva ön knallar du snabbt runt, den är endast en km där den är som bredast så du är hela tiden nära vatten!

I resan ingår boende på nybyggt hotell, frukost och middag, två Yoga-pass dagligen och två community aktiviteter med locals. Dessutom kryddar vi med några utav våra favoriter bland utflykter. Bland de inkludera aktiviteterna bestämmer du själv vad du vill vara med på.

Morgonyogan utövar vi på hotellets tak. Kvällens pass varieras mellan hotellet, stränderna och även sandrev som ligger kring ön. När du inte Yogar ingår utrustning för snorkling, SUP utrustning och övervakning (med räddning om det behövs)

Hotellet ligger precis intill en grund lagun och har en mysig strand-trädgård, en stilla oas med vackert vatten och morgon-sol. På nätterna springer här omkring massor med strandkrabbor, och på dagarna är det lugnt och ett perfekt ställe att komma till ro. Här finns också hotellets utrustning, tex SUP-brädorna som ingår i resan.

Kombinera gärna med snorkelutrustning som också ingår så kan du till och med göra en egen snorkelutflykt. Dykcentret berättar gärna vart man gärna kan snorkla själv. Självklart går det att boka båtturer med dyk-, snorkel-ledare också.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!